Ajutor la examene

Publicat

... am obținut licența cu medie foarte mare.

Ajutor la examene

 

Am adunat numeroase bucurii, am primit răspuns pentru orice fel de cerință șoptită la racla cu sfintele moaște ale Sfintei Parascheva, întotdeauna „grabnic ajutătoare”, „mult folositoare”. Mi s-au îndeplinit întotdeauna cerințe diverse, cum ar fi împăcarea cu prietene aflate în conflict, găsirea unui duhovnic bun ș.a., cât și bucuria reușitei la cele mai dificile examene.

Ca studentă în ultimul an de facultate, am fost copleșită de subiectele cu grad mare de dificultate în vederea obținerii examenului de licență, de timpul limitat... Imediat ce m-am rugat la Sfânta Parascheva, mi-am structurat bine pregătirile, am primit și ajutorul colegelor și am obținut licența cu medie foarte mare, în condițiile în care doar 25% dintre candidați au fost atunci admiși la proba scrisă.

Mărturisesc că oricând m-am rugat atât pentru mine, cât și pentru prieteni, m-am bucurat de rezultatele dorite și cu siguranță, nu este întâmplător faptul că foarte mulți studenți se închină zilnic la racla Sfintei. Ajutorul pe care îl dă la examene dificile este evident.

Daniela, Iași

Text preluat din volumul 1 al lucrării „Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva”, Editura Doxologia - Iași, 2011